top of page
DSC03357.jpg
Teppanyaki street_Tekengebied 1.png

Huisregels Parkstad Plaza

Onze huisregels hebben als doel een veilig en servicegericht restaurant te kunnen garanderen. Alle aanwijzingen van onze medewerkers over deze huisregels moeten direct worden opgevolgd. Bij overtreding van de huisregels kunnen onze medewerkers u uit het restaurant (laten) verwijderen. Strafbare feiten worden ten allen tijde bij de politie gemeld. 

 1. Verhinderd? I.v.m. de tafelplanning zijn wij genoodzaakt – 15 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd – uw tafel te vergeven aan andere gasten.

 2. Het entreetarief van het aangegeven “all-in arrangement”, wordt vooraf betaald aan de receptie.

 3. Er is geen recht op restitutie wanneer niet gebruik wordt gemaakt van het volledige arrangement. Ook drankmunten kunnen niet worden geretourneerd.

 4. Wij adviseren u om het arrangement gezamenlijk te starten met uw complete gezelschap. Grote groepen kunnen verzamelen bij de receptie.

 5. Huisdieren zijn i.v.m. hygiëne en veiligheid niet toegestaan (uitgezonderd service-honden).

 6. Om wachtrijen bij de receptie te beperken, kunnen wij slechts één rekening per reservering/tafel accepteren. Per persoon apart betalen is niet mogelijk.

 7. Met de start van het arrangement zal een medewerker u vriendelijk begeleiden naar uw tafel. Het is niet toegestaan om zonder overleg van tafel te wisselen.

 8. Om de veiligheid en hygiëne te waarborgen is het niet toegestaan om zonder schoenen rond te lopen in het restaurant.

 9. De “Kidscorner” is een service uitsluitend bedoeld voor gasten (tot 11 jaar) van Parkstad Plaza. Ouders blijven altijd verantwoordelijk voor hun kinderen.

 10. Om de prijs-kwaliteitverhouding klantgericht te houden, brengen wij de verspilling van eten en drinken in rekening (bv. € 10,- per item).

 11. Wij vragen u om gevonden voorwerpen die niet uw eigendom zijn in te leveren bij een van de medewerkers.

 12. Eigendommen van ons restaurant mogen niet mee naar buiten worden genomen of zonder overleg worden verplaatst. Hieronder vallen tevens (restanten van) drank en voedsel.

 13. Veroorzakers van beschadigingen en vernielingen worden geheel aansprakelijk gesteld voor reparatie en/of vernieuwing.

 14. Het is verboden om wapens op zak te hebben. Bij constatering van wapenbezit wordt ogenblikkelijk de politie ingeschakeld.

 15. Het in bezit hebben, gebruiken of verhandelen van verdovende middelen is verboden.

 16. De toegang tot Parkstad Plaza kan geweigerd worden als u aangeschoten of dronken bent.

 17. Parkstad Plaza maakt gebruik van beeldregistratie. Deze beelden worden verstrekt aan politie en justitie in geval van diefstal, ongeregeldheden en/of ongevallen.

 18. Conform de wet schenken wij geen alcohol aan gasten onder de 18 jaar. Bij twijfel vragen wij om identificatie. Geniet maar drink met mate en houd altijd rekening met uw omgeving.

 19. Roken (incl. elektronische sigaretten) is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde rookruimtes.

 20. Parkstad Plaza kan niet aansprakelijk worden gesteld bij schade, verlies of diefstal van (persoonlijke) eigendommen.

 21. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze kunt u op onze website bekijken. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Heeft u klachten, van welke aard ook? Meld deze direct bij een medewerker van ons restaurant. Wij helpen u graag verder!

Namens het gehele team van “Werelds” Parkstad Plaza wensen wij u een prettig verblijf in ons restaurant!

Rome_Tekengebied 1.png
bottom of page