top of page
DSC07977-HDR.jpg
Wok street_Tekengebied 1.png

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je je financiële expertise kunt gebruiken en ontwikkelen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde financieel medewerker om ons team te versterken.

Wat wij zoeken
Voor onze administratie zijn we op zoek naar een collega die van aanpakken weet en samen met een andere collega ervoor zorgt dat alle inkomende facturen goed en op tijd worden afgehandeld. Je zorgt onder meer ervoor dat de betalingen worden klaar gezet, dat het kasboek wordt bijgehouden en rekeningen (debiteuren) worden verstuurd en opgevolgd. Daarnaast fungeer je voor interne collega’s en externe ketenpartners via de telefoon en email als vraagbaak.

Wie jij bent

  • Je beschikt over een MBO werk en denkniveau;

  • Juistheid, volledigheid, tijdigheid en verantwoordelijkheid zijn kernbegrippen voor jou;

  • Je hebt een open, dienstverlenende en leergierige houding;

  • Je hebt ervaring in klantgericht (samen) werken en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;

  • Goede kennis van Microsoft Office.

Wat wij jou bieden

Je komt te werken in een groeiend bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Een salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- per maand o.b.v. 38 uur. Je maakt gebruik van de pensioenregeling van het Pensioenfonds Horeca & Catering. Daarnaast is ons uitgangspunt een langdurig samenwerkingsverband. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
 

De werkplek bevindt zich op de 1e verdieping boven restaurant DADAWAN Kerkrade, Roda JC Ring 2 T in Kerkrade.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Dan kun je een motivatiebrief met CV insturen naar receptie@parkstad-plaza.nl

Vacature: Administratief medewerker

Tokio_Tekengebied 1.png
bottom of page